2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kurumlararası Yatay Geçiş Yedek İlanı

ORDU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ YEDEK İLAN DEĞERLENDİRME TABLOSU

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı için yapılan yatay geçiş yedek ilanı değerlendirme tablosu için bağlantıyı tıklayınız.

Kayıtlar şahsen yapılacak olup 11-13 Eylül 2019 tarihleri arasında, aşağıdaki evraklarla şahsen yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

2- 6 Adet Vesikalık Resim

3- Tam teşekküllü resmî bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu.

4- Kayıtlı olduğunuz Üniversiteden, yatay geçişine engel bir durum olmadığına dair belge.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR:

1) Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2) Kayıt için istenen belgelerin fotokopisi kabul edilmez.

3) Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

4) Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

5) Üniversiteler, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemler yapmaya yetkilidir.

Not: Kesin kayıt için gerekli evraklarını tamamlayan öğrenciler, Kesin kayıtlarını belirtilen tarihten önce yapabilirler.

Not: Yanınızda geldiğiniz üniversitenin kimlik kartı bulundurunuz.

Kayıt Adresi: Cumhuriyet Yerleşkesi Cumhuriyet Mahallesi No:218 Altınordu / ORDU PK : 52200

Eklenme Tarihi : 05-09-2019 09:26:19