Kayıt Duyurusu
KESİN KAYIT İÇİN İSTENİLEN ZORUNLU BELGELER
• ÖSYM’nin web sayfasından alınacak olan sınav sonuç belgesinin çıktısı.
• Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi,
• 6 adet 4,5 x 6 (cm) ebadında vesikalık fotoğraf, (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
• Nüfus Cüzdanı fotokopisi, (Kayıt esnasında Üniversitemiz yetkileri tarafından onaylanacaktır),
• Askerlik Durum Belgesi ( 28 yaşını doldurmuş erkek adaylardan istenecektir.)
• Tıp Fakültesi programına yerleşip zorunlu nedenlerle elektronik kayıt yaptıramayan öğrenciler kayıt için birimlerine şahsen başvurularında 2019-YKS Kılavuzunda Bkz. Sütununda yer alan, özel koşullarda belirtilen belgeleri getirmeleri zorunludur.
• Kayıt için aşağıda belirtilen formlar doldurularak Birim Öğrenci İşleri Bürolarına teslim edilecektir. ( Formlar Bilgisayar Ortamında veya Tükenmez Kalem ile Doldurulabilir)
• Öğrenci Tanıtım ve Kayıt Formu (Doldurulması Zorunlu) tıklayınız.
• Beyana Esas Bilgiler Formu (Doldurulması Zorunlu) tıklayınız.
• Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Başvuru Dilekçesi (Sınava Katılmak İsteyenler doldurmalıdır.) tıklayınız.
• Muafiyet Dilekçesi (Daha önce başka bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görenler için isteğe bağlıdır.) tıklayınız.

*Kayıt amacıyla Ordu dışından gelecek öğrenciler için otogarda danışma bürosu açılacak ve otogardan Ordu merkezde bulunan Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokullarına ücretsiz servis aracı tahsis edilecektir.
**Elektronik kayıt yapılamamaktadır şahsen başvuru yapılmalıdır.

Eklenme Tarihi : 16-08-2019 08:56:04