Olgularla Endokrin Patolojiye Yolculuk Kursu Tamamlandı (03.05.2017)

Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde “Olgularla Endokrin Patolojiye Yolculuk” kurs programı gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Morfoloji binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bilimsel toplantı, Anadolu Patoloji Derneği Başkanı Doç. Dr. Şafak Ersöz, Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Suna Erkılıç ve Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Havva Erdem’in açılış konuşmalarıyla başladı.

Türkiye’nin hemen her yerinden katılımcının olduğu kurs programına yaklaşık 80 kişi katıldı. İki oturum halinde düzenlenen toplantının birinci oturumunda benign tiroid hastalıkları, malign tiroid tümörleri konuları ele alındı. Öğleden sonra gerçekleşen ikinci oturumda ise nadir tiroid tümörleri, olgularla Adrenal ve Paratiroid Patolojisi alanlarında katılımcılar bilgilendirildi.

Eklenme Tarihi : 08-01-2019 16:32:54