TARD Farkındalık Toplantısı ODÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi (01.10.2018)

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği ile Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nın ortaklaşa düzenledikleri “Uygulamalı Düşük Akım Anestezi – TARD Farkındalık Toplantısı”, 28 Eylül 2018 Cuma günü Ordu Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Ordu, Samsun, Trabzon, Tokat ve Rize illeri ile Ordu ili ilçelerinden çok sayıda Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanı katılmıştır. Toplantı Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik NOYAN’nın açılış konuşmasıyla başladıktan sonra toplantının sabah oturumlarında katılımcılara “Düşük Akım Anestezi” uygulamasına ait teorik eğitim verilmiş, öğleden sonra ise Sağlık Bakanlığı – Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ameliyathanesinde uygulamalı eğitim gerçekleştirildikten sonra katılımcılara katılım sertifikaları takdim edilmiştir.

Eklenme Tarihi : 08-01-2019 16:38:47