Türk Yoğun Bakım Derneği Bölge Toplantısı Düzenlendi

Türk Yoğun Bakım Derneği ve Ordu Üniversitesi iş birliği ile hazırlanan “Yoğun Bakım Enfeksiyonları” konulu Bölge Toplantısı, 60’ın üzerinde katılımcı ile 29 Haziran 2019 günü Tıp Fakültesi Morfoloji salonunda gerçekleştirilmiştir.

Konusunda uzman değerli akademisyenlerin sunumları ile gerçekleştirilen toplantıda, yoğun bakım ünitelerinde sık görülen enfeksiyonlar ve tedavileri, asepsi, sterilizasyon ve dezenfeksiyon, yoğun bakımlarda çoklu ilaç dirençli enfeksiyonlar ve akılcı ilaç kullanımı gibi çok önemli konular ele alınarak tartışılmıştır.

Bu toplantının gerçekleştirilmesinde emeği olan tüm hocalarımıza ve katılımları ile toplantımıza onur veren tüm misafirlerimize en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Eklenme Tarihi : 04-07-2019 12:35:08