GİRESUN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. CANAN ÇELİK, DEKANIMIZ PROF. DR. TEVFİK NOYAN’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan V.  Prof. Dr. Canan ÇELİK ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet KARAGÖZ Fakültemize ziyaret gerçekleştirdiler. Görüşmede Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Tevfik NOYAN’a Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sibel KÖKTÜRK ve Doç. Dr. Ahmet BAYRAK da eşlik etti. Görüşmede iki fakülte arasında yapılacak işbirliği konularında görüş alış verişinde bulunuldu ve iki fakültenin öğretim üyesi ihtiyacını giderme konularında ortak iş birliği yapılmasına karar verildi. Görüşme sonunda Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi anfi ve derslikleri, öğrenci ve araştırma laboratuvarları, hayvan deneyleri ünitesi ve Tıp Fakültesi Konferans salonu gezildi.