Fakültemiz ilk UZMANını mezun etti

Fakültemiz ilk uzmanını mezun etti....

Fakültemiz Tıbbi Patoloji Anabilim Dalında dört yıl eğitim alan Arş. Gör. Zeynep DOĞANGÜZEL tıbbi patoloji uzmanı olmaya hak kazandı. Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Havva ERDEM uzmanlık eğitimi sürecinde desteklerini esirgemeyen başta Dekanımız Prof. Dr. Tevfik NOYAN olmak üzere tüm öğretim üyelerine ve  Eğitim Araştırma Hastanesi yöneticiliğine teşekkür etti.

Sınav sonunda Dekan Prof.Dr.Tevfik NOYAN, Lisans ve Lisansüstü eğitimi  kısıtlı imkanlara rağmen  sürdürürken mezun vermenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını, bu zorlu süreçlerde emeği bulunan herkese teşekkür ettiğini belirterek Uzm. Dr. Zeynep DOĞANGÜZEL’i de tebrik etti.

08.03.2018