Öğretim Üyelerimiz Hedef Büyütüyor…(05.04.2018)

Fakültemiz Öğretim Üyeleri, eğitim ve sağlık hizmeti sunma noktasındaki başarıları yanı sıra kendi mesleki derneklerindeki göstermiş oldukları başarılarla da ön plana çıkıyor.

Fakültemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. H. Serdar IŞIK Türk Nöroşirürji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu'nun başlatmış olduğu Webinar toplantılarının ilkinde konuşmacı olarak görev almıştır. Doç.Dr. H. Serdar IŞIK’ın "Spinal Cerrahi’de Hukuki Sorunlar" başlıklı konuşması camiasında ilgi ile takip edilmiştir.

Öğretim Üyemizin yapmış olduğu bu konuşmanın kaydını www.spinetr.com adresinden izleyebilirsiniz.