2018-2019 Bahar Dönemi Ders Değerlendirme Anketi ve Öğrenci Memnuniyet Anketi

Kalite güvencesi sistemi içerisinde tüm faaliyetlerini uluslararası standartlar ve ilgili yasal mevzuat şartlarına uygun olarak yürütmeyi ilke edinen Üniversitemiz, düzenli izlemeye dayalı sürekli iyileştirme ve sürdürebilirliği esas alan "kalite odaklı" yönetim sistemini benimsemektedir. Bu çerçevede, eğitim-öğretim faaliyetleriyle birlikte öğrenci, personel ve paydaşlara sunulan tüm hizmetlerde sürekli iyileştirme ve geliştirme çalışmaları için görüş ve önerilere ihtiyaç duyulmaktadır.

Üniversitemizin kalite geliştirme süreçleri kapsamında hazırlanan akademik personel, idari personel, öğrenci ve mezunlara yönelik anketlerin Üniversitemiz ile ilgili gözlemlere dayanılarak objektif bir biçimde yanıtlanması, hizmet sunumunu mükemmelleştirmek için büyük önem arz etmektedir.

Üniversitemiz akademik birimlerinin daha etkin, verimli ve katılımcı olarak faaliyet göstermesine rehberlik etmesi ve öğrencilerimizin yapacağı değerlendirmelerle yol gösterici olması amaçları ile hazırlanan 2018-2019 bahar dönemi Ders Değerlendirme Anketi ve Öğrenci Memnuniyet Anketi "Öğrenci Bilgi Sistemi (http://www.oidb.odu.edu.tr/)" üzerinde yayımlanmış olup, anketlerin dönem sonu genel final sınavlarına kadar doldurulması önemle rica olunur.

Eklenme Tarihi : 10-06-2019 12:21:51