Fakültemiz'de “Güncel Uygulamaya Yönelik Prostat Kanseri Patolojisi” Kursu Düzenlendi.(02.05.2018)

28-29 Nisan tarihleri arasında, Üropatoloji Çalışma Grubunun katkılarıyla Anadolu Patoloji Derneği tarafından düzenlenen veOrdu Üniversitesi ev sahipliğinde“GÜNCEL UYGULAMAYA YÖNELİK PROSTAT KANSERİ PATOLOJİSİ” kursu yapılmıştır.

28 Nisan Cumartesi günü saat 8:45’de Sayın Rektör Yardımcısı ve Tıp fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tevfik Noyan tarafından gerçekleştirilen ‘’Hoşgeldiniz,, konuşmasıyla program başlamıştır. Devamında Anadolu Patoloji Derneği başkanı Prof.Dr.  Şafak Ersöz, Moderatör Prof.Dr. Dilek Ertoy Baydar  ve Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji A.D. Başkanı Doç.Dr. Havva Erdem tarafından açılış konuşmaları gerçekleştirilmiştir.

Eklenme Tarihi : 08-01-2019 15:26:39