Fakültemiz Yetişkin Psikiyatri ve Çocuk Ergen Psikiyatri Anabilim Dalları Öğretim Üyeleri Tarafından Bağımlılıkla Mücadele Kapsamında Üniversitemiz Öğrencilerine Yönelik Panel Düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali AKDOĞAN'ın katılımlarıyla Ceren Özdemir Konser ve Konferans Salonunda Fakültemiz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Halil İbrahim TAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Deniz DENİZ ÖZTURAN ile Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Erman ESNAFOĞLU tarafından Üniversitemiz öğrencilerine yönelik Bağımlılıkla Mücadele kapsamında (alkol-tütün bağımlılığı, sosyal medya bağımlılığı vb.) panel düzenlendi. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 16-11-2022 16:39:18