21. Klinik Toksikoloji Okulu ODU ev sahipliğinde gerçekleştirildi.(08.10.2018)

Sekreteryasını Uzm. Dr. İlker Coşkun ve Dr. Öğretim Üyesi Zübeyir Cebeci’nin yürüttüğü, daha önce ülkemizin değişik illerinde 20 kez yapılan 21.si Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Ordu Valiliği ve Ordu İl Sağlık Müdürlüğü’nün destekleriyle, Klinik Toksikoloji Derneği ile Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından organize edilen  6 Ekim Cumartesi günü Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Klinik Toksikoloji Okulu”na  ilimiz ve çevre illerden yaklaşık 100 sağlık çalışanı katıldı.

Klinik Toksikoloji Dernek Başkanı Prof. Dr. Lale Karabıyık, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevfik Noyan, Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur açılış konuşmalarıyla başladıktan sonra program çerçevesinde, bölgemizde sık görülen, toplumun büyük kesimini ilgilendiren ve önemli sağlık sorunları oluşturan zehirlenme konuları anlatıldı.

Eklenme Tarihi : 08-01-2019 13:18:12