Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Tevfik Noyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına katıldı (15.03.2018)

Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Tevfik Noyan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde  düzenlenen programa katıldı. Toplantıya ülkemizin 81 ilinden gelen hekimler, Üniversite Rektörleri, Tıp Fakültesi Dekanları ve sağlık camiası mensupları katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen programda yaptığı konuşmada, “Türkiye, her atılımı gibi, sağlık konusundaki katettiği mesafeyi de, kendisiyle birlikte tüm dostlarının, tüm insanlığın hizmetine sunuyor. Uluslararası camiadan ülkemize ciddi denilebilecek oranda hasta alabiliyoruz, bu noktaya geldik. Bugün Türkiye, dünyanın en önemli uluslararası sağlık hizmetleri merkezlerinden biri hâline gelmiştir” dedi.

Eklenme Tarihi : 08-01-2019 14:12:13