Dekan V. Prof. Dr. Tevfik NOYAN, Ordu Valisi Sayın Seddar YAVUZ'u ziyaret etti. (18.04.2018)

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanımız, Valimiz Sayın Seddar YAVUZ'u ziyaret ederek, Sayın Valimiz isteği üzerine hazırladığı afiliasyon raporunu takdim etti. Ordu Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılmış olan protokolün geçmişten bugüne geldiği aşamaların değerlendirildiği görüşmede, Prof. Dr. Tevfik NOYAN, S.B. Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'de yürütülen tıp eğitimi ve tıpta uzmanlık eğitimi ve sağlık hizmet sunumundaki faaliyetler hakkında da bilgilendirmeler de bulundu.