Fakültemiz Öğretim Üyeleri 19. Ulusal Yoğun Bakım Kongresi Bildiri Yarışmasında İkincilik Ödülü Almıştır (30.04.2018)

19-23 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen “19. Ulusal Yoğun Bakım” kongresinde dahilindeki "40. Yıl Bildiri" Yarışmasında, Fakültemiz Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Havva ERDEM & Dr. Öğr. Üyesi Mürüvvet AKÇAY ÇELİK, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÇANAKÇI & Arş. Gör. Anıl KILINÇ ile İç Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet KARATAŞ'ın ortaklaşa hazırladıkları “Renal İskemi Reperfüzyonunun Uzak Organ Etkisinin Cloudin-5 İle Değerlendirilmesi” başlıklı çalışma ile ikincilik ödülü almıştır.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarının devamını dileriz.