Ayak ve Ayak Bileği Cerrahisi Bölgesel Eğitim Toplantısı ODÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi (17/05/2018)

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Ayak ve Ayak Bileği Cerrahisi Şubesi’nin düzenlemiş olduğu ilk Bölgesel Eğitim Toplantısı Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Akyazı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuba Şaziye Özcan, TOTBİD Başkanı Prof. Dr. İrfan Öztürk, Ayak ve Ayak Bileği Cerrahisi Şubesi Başkanı Doç. Dr. Kaan Irgıt, Prof. Dr. Tanıl Esemenli, Prof. Dr. Tahir Öğüt ve çevre illerden Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanları katıldı.

Koordinatörlüğünü Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Alper Çıraklı'nın yaptığı toplantı iki oturum halinde gerçekleşti. Toplantıda Halluks Valgus Güncel Tedavisi alanında uzman ortopedik cerrahlar tarafından tartışıldı.